Etické otázky squattingu

4. únor 2010  19:00 – 22:00
Sbor ČCE Praha 6, Střešovice, Před Bateriemi 22
Jaké otázky klade squatting naší společnosti? Jaké otázky klade společnost squatterům? Jak se squattuje v zahraničí? Jak může vypadat spolupráce mezi křesťanským sborem a squatterskou komunitou? Jak vypadá z odstupu squatt po zkušeností likvidace? Zveme vás na diskusní večer o squattingu a otázkách, spojených s tímto jevem. S příspěvky vystoupí Jáchym Gondáš, Štěpán Mareček a další. Na místě bude veganské občerstvení.
Program setkání: 1. 19.00 Uvedení – squatting v Bibli?, Mikuláš Vymětal 2. Squatting ve světě, Štěpán Mareček 3. Zkušenosti zlikvidovaného squattu – a co se nám podařilo, Medáci 4. Squatting a křesťanství, Jáchym Gondáš 5. Diskuze – paralelně dvě skupiny: a) o přínosu squattingu pro společnost (vede Pavel Pokorný) b) Oxfordská – polemická: Squatting pro a proti (vede Mikuláš Vymětal) 6. Veganská večeře s volným rozhovorem (Střešovická mládež) 7. cca 21.30-22.00 Zakončení (Pavel Pokorný)
Do Střešovic lze dojet nejlépe tramvají č. 18 ze stanice metra Malostranská (A) do stanice Ořechovka a poté pěšky doleva do strmého kopce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload